Afslanken met de TC Cryo


ACTIE!! proefbehandeling €97-


HOE WERKT HET?

Onze medisch gecertificeerde TC Cryo activeert met Contrast Cryolipolyse lichaamseigen hormonen, die het bruine vet aanzetten tot verbranding. Ook zetten ze het hardnekkige witte vet om in bruin vet, dat bij een volgende behandeling verbrand kan worden en remmen ze de aanmaak van nieuwe witte vetcellen af. Je zult niet alleen meerdere centimeters verliezen op de behandelde zones, maar ook zien dat de huid steviger en strakker wordt en er gezonder uit ziet!

Deze video legt het nog wat beter uit:

DE BEHANDELING

De behandeling doet geen pijn, we vriezen niet en gebruiken ook geen zuignappen! We werken met een 100% Nederlands en TÜV medisch gecertificeerd apparaat. Je ligt 55 minuten comfortabel in onze stoel, terwijl de vloeistof in de zachte wraps meerdere malen wisselt tussen 6 en 41 graden Celsius. De eerste keer dat je de 6 graden voelt is het inderdaad wel even koud, maar na een minuutje ben je hieraan gewend en kun je lekker ontspannen en genieten van een tijdschrift met een glaasje water, een kopje koffie of thee.

 

WELKE RESULTATEN KAN IK BEHALEN?
Je kunt vaak al resultaat ervaren na een enkele behandeling, maar we raden een kuur aan van minimaal 3 behandelingen. Als je enkel gebruik maakt van het apparaat kun je al enkele centimeters zien verdwijnen op de gekozen zone.

Als je tijdens de behandelperiode bovendien let op je voedings- en bewegingspatroon en voldoende water drinkt, zal dat het resultaat aanzienlijk verbeteren!

Dit betekent niet dat je op een streng dieet wordt gezet of naar de sportschool wordt gestuurd, vaak zijn een paar kleine aanpassingen al voldoende voor een beter resultaat en blijf je veel langer gemotiveerd. Gemiddeld zien we dan resultaten van 3 tot 12 centimeter vermindering van de buikomvang, met uitschieters tot 20 centimeter, maar dit verschilt per persoon. Daarom adviseren we je om een vrijblijvende afspraak bij ons te maken. We kijken dan samen naar jouw situatie en je doelen en bepalen samen hoe we die kunnen behalen!

 

 

Glucomannan is een natuurlijke voedingsvezel die gewonnen wordt uit de Konjacplant. Deze vezels hebben een enorm absorberend vermogen en nemen daardoor behoorlijk in volume toe wanneer zij in aanraking komen met vloeistof. Als je de capsules met voldoende water inneemt voor een maaltijd, zal de Glucomannan het water absorberen. Je krijgt dan een voller gevoel wat je eetlust remt. Zo ga je automatisch minder eten zonder bijkomend, vervelend, hongergevoel. Bovendien bevordert Glucomannan de stoelgang!

Deze Glucomannan is van hoogwaardige kwaliteit met een vezelgehalte van 91,5%!

Gebruik: Neem ongeveer 30 minuten voor aanvang van een maaltijd 2 capsules in met voldoende water. (1 tot 2 glazen) Zorg dat de capsules volledig doorgeslikt worden. Maximaal 3 x 2 capsules per dag innemen.

 

Redulastique® is een gel die met zijn specifiek geselecteerde ingrediënten perfect aansluit bij de TC Cryo behandeling maar ook ideaal is voor dagelijks gebruik! Met werkzame stoffen zoals Salicylzuur, Carnitine en Caffeïne wordt het weefsel soepeler en de huid egaler en strakker.

We adviseren om elke Cryo behandeling af te sluiten met een korte massage met deze gel. Niet alleen vanwege de werking van de ingrediënten, maar ook omdat de korte massage de kou nog dieper in het weefsel brengt en daarmee het effect van de TC Cryo behandeling vergroot.

Gebruik: Breng de gel ‘s morgens en ‘s avonds aan op een schone huid op de zones die je wenst te behandelen.
Masseer de gel in totdat deze volledig geabsorbeerd is

Behandelingen en producten Tarieven
Losse behandeling € 139,-
Pakket van 3 behandelingen € 349,-
Tube Redulastique gel € 29,95
Glucomannan in pilvorm € 29,95
ACTIE! Proefbehandeling € 97.-